روغن سویا

روغن سویا ماهک

روغن سویا سرشار از چربی‌های چندغیراشباع، پروتئین‌های امگا۶ و اسیدآمینه اسید لینولئیک است. چربی‌های اشباع آن پایین است و بسیاری از پزشکان آن را به‌عنوان یک ماده آشپزی عالی انتخاب‌کرده‌اند.
خصوصيات کشاورزي مناسب ، پروتئين و روغـن داراي کيفيت خوب ، فراواني و قيمت مناسب اين محصول ، موجب برتري آن در بازارهاي داخلي و جهاني شده است .

روغن سويا روغنـي است که بوسيله فشـار مکانيکي و يا استخراج با حلال و يا تواما از دانه هاي خالص گياه سويا بدست آمده و سپس پالايش و تصفيه مي گردد . اين روغن به عنوان روغن سالاد و عمل پخت و پز مناسب بوده و در ساخت مارگارين و روغن سرخ کردني ، براي مصارف صنايع غذايي ، سس سالاد و مايونز ، کنسرو و فرآورده هاي گوشتي مورد استفاده قرار مي گيرد.

روغن سویا به طور گسترده ای در صنایع غذایی و صنایع پخت استفاده می شود. سویا ما ترانس چرب است و هیدروژنه نشده است. روغن سویا برای تعدادی از برنامه های حرارت متوسط مانند سرخ کردن سریع، سس و سس سالاد مناسب است.

موارد کاربرد:

  • انواع پخت و پز
  • تهیه سالاد
  • صنایع غذایی غیر سرخ کردنی نظیر کنسرو سازی و تهیه غذاهای آماده و تهیه سس
  • محصولات نانوایی ، کیک و کلوچه

بسته بندی در : بطری پت 810 گرمی، 4/1 لیتری، 7/1 لیتری، 8/1 لیتری، 6/2 لیتری، 8/2 لیتری و حلب 16 کیلوگرمی

ویژگی های تغذیه ای

  • دارای طعم و بوی مطبوع
  • دارای مقادیر زیاد اسید های چرب غیر اشباع
  • حاوی اسیدهای چرب ضروری امگا 3 و 6
  • دارای آنتی اکسیدان طبیعی ( توکوفرول ) و ویتامین
  • فاقد کلسترول و موثر در جلوگیری از لخته شدن خون در عروق قلب