محصولات
روغن ذرت
روغن ذرت تصفیه شده است و نقش مهمی در ارائه اسید های چرب ضروری و ویتامین های K و E دارد. همچنین دارای اثرات مفیدی بر سیستم های قلبی عروقی و سیستم ایمنی می باشد و می تواند جذب کلسترول را بیش از 25 درصد کاهش دهد.
مدت زمان نگهداری از زمان تولید "نقطه دود" در 450 درجه فارنهایت توصیه می شود ...
روغن کلزا
تولید شده از گیاه کلزا، شبیه به روغن گیاهی در عطر و طعم، رنگ، و نقطه دود و ویژگی های استفاده است. ایده آل برای پخت، سس سالاد و سرخ کردن. مدت زمان نگهداری از زمان تولید! "نقطه دود" توصیه می شود در 400 درجه فارنهایت
روغن آفتابگردان
این روغن پایدارترین روغن مایع غیرقطعی است. این مناسب برای برنامه های کاربردی گرم مانند پخت و پز، پخت و سرخ کردن است. این نقطه دود بالا است، عمر طولانی را سرخ کرده و در دمای بالا پایدار است. روغن آفتابگردان Oleic همچنین دارای چربی های اشباع شده و دارای چربی های منحصربه فرد است و باعث می شود که هر دو سالم و عملکردی باشد!
روغن سویا
روغن سویا به طور گسترده ای در صنایع غذایی و صنایع پخت استفاده می شود. سویا فاقد ترانس چرب است و هیدروژنه نشده است. روغن سویا برای تعدادی از برنامه های حرارت متوسط مانند سرخ کردن سریع، سس و سس سالاد مناسب است.
روغن مخصوص سرخ کردن
روغن گیاهی ماهک با کیفیت برتری مناسب سرخ کردن، پختن ادویه، سس سالاد و آشپزی می باشد. روغن گیاهی چربی ترانس چربی کم چرب اشباع نشده است است و همچنین منبع امگا 3 و امگا 6 است.
روغن بدون پالم
روغن مخصوص سرخکردنی بدون پالم ماهک تمام آن چیزی است که برای یک غذای سرخکردنی بینظیر نیاز دارید؛ یک تجربه فوقالعاده از سرخ کردن با حفظ ارزشهای غذایی با روغن بدون پالم ماهک، بدون اینکه بوی نامطبوعی داشته باشد، کف کند و یا به اطراف ظرف بپاشد.
روغن کنجد
روغن کنجد حاوی آنتی اکسیدانهای طبیعی است که باعث از بین رفتن سرطانهای خفته در بدن شده و موجب جلوگیری از سرطانهای دستگاه گوارش، پروستات و سینه میشود. این روغن همچنین به دلیل دارا بودن ویتامینE موجب شفافیت و لطافت پوست میگردد...
روغن زیتون
روغن زیتون فوق العاده نشان داده شده است به برابر برخی از انواع سرطان ها موثر، "احتمالا در حساب از خواص آنتی اکسیدانی آن نسبت داده هر دو به اسید اولئیک خود و به حضور سایر مواد مغذی مانند ویتامین E و پلی فنول است."