روغن مخصوص سرخ کردن
با روغن مخصوص سرخ کردنی ماهک میتوانید هم موادغذایی گوشتی و هم سبزیجات را با خیال راحت سرخ و برشته کنید، بدون این که غذای شما بوی نامطمبوع یا جذب روغن داشته باشد. روغن مخصوص سرخکردنی ماهک با اینکه مایع است، مقاومت بسیار بالایی در مقابل حرارت دارد و در فرایند سرخکردن اکسید نمیشود، دود نمیکند و بوی ناخوشایندی به غذای شما نمیبخشد. روغن مخصوص سرخکردنی ماهک از نظر پروفایل سلامت در رتبهی بسیار بالاتری نسبت به محصولات مشابهش در بازار قرار دارد.
روغن ماهک به چند دلیل از محصولات مشابهش در بازار متمایز است:
- ترکیبات و مواد اولیه استفاده شده
- فرمولاسیون و شیوه تولید متمایز
- روند تولید انحصاری و مخصوص تولید روغن سرخکردنی
روغن گیاهی ماهک با کیفیت برتری مناسب سرخ کردن، پختن ادویه، سس سالاد و آشپزی می باشد. روغن گیاهی چربی ترانس چربی کم چرب اشباع نشده است است و همچنین منبع امگا 3 و امگا 6 است. رژیم سالم کم چرب اشباع شده و ترانس می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش دهد. مدت زمان نگهداری از زمان تولید "نقطه دود" توصیه می شود در 450 درجه فارنهایت...
موارد کاربرد:
- انواع سرخ کردنی سطحی و عمیق
- مصارف خانگی و مصارف صنعتی
- رستوران و فست فودها
- محصولات نانوایی ، کیک و کلوچه
ویژگی های تغذیه ای
- مقاومت بالا در برابر حرارت و اکسیداسیون
- حفظ طعم و بوی مطلوب ماده غذایی
- جذب کم در مواد غذایی و ترد و خوشمزه نمودن آن
- قابلیت مصرف مجدد